A Szicíliából származó lapos, hosszúkás, kesernyés mellékíztől mentes, krémesen édes mandulaszemek tört ostyával dúsított szőkecsokoládés fürdőbe merülnek alá, ahonnan a markáns karamellás jegyek elementáris erővel törnek elő a Guérande sónak köszönhetően. A vékony csokoládérétegtől fénylő mandulaszemeket ezután hántolt ostyába forgatták, hogy még ropogósabbá tegyék.
A "Fleur de Sel", a Só Virága magyarul, ritka és különleges tengeri só, nem tisztított, csakis kézi erővel kitermelt só, legfőképp Franciaország Guérande vidékéről. Íze egyedülálló, ásványi anyagokban nagyon gazdag, összetételében pedig komplexebb a sima asztali sónál, főleg a magnézium, a kálcium, a vas és a jódtartalmát kell kiemelni.
DÍJAK: A 2019-es International Chocolate Awards kelet-európai versenyén ezüstérem, a 2015-ös világversenyen aranyérem és a 2015-ös kelet-európai versenyen aranyérem, az Academy of Chocolate Awards-on (melynek tagjai elkötelezettek az etikus eredetű csokoládék mellett) 2016-ban bronz fokozatot ért el, a Great Taste Awards versenyén 2016-ban egy csillagot kapott, a 2014-es olasz design versenyen pedig a győztesek közé sorolták.
Egységár: 120g-os kiszerelés / 24 917 ft / kg
Egységár: 1000g-os kiszerelés / 21 990 ft / kg
vissza a csokoládékhoz
Átvétel módja:
Kiszállítva kérem: ha így rendelsz, akkor pénteken 12:00 - 20:00 óráig kiszállítjuk a megrendelésedet a megadott címre
Elmegyek érte: ha így rendelsz, akkor szombaton 9:00 - 13:00 óráig átveheted személyesen a megrendelésedet Kemencén (Bem utca 38.)