Hogyan működünk?

A sütemény készítés felelősséggel jár

"Irtózom attól a gondolattól, mikor egy sütemény elfogyasztása után csak az jár a fejemen, hogy ismét teletömtek fél kilónyi cukorral és egy habzsáknyi üres ígérettel." - Vass Oszkár

Elhivatottak vagyunk abban, hogy:

- jó minőségű alapanyagokból dolgozzunk,
- mikor csak lehet magyar és helyi alapanyagokat használjunk,
- ne a sütemény térfogata számítson, hanem az íze, textúrája, illata
- ne csak az édes íz domináljon,
mert a sütemény készítése felelősséggel jár.
Olyan jól esik, mikor megkóstolok egy süteményt és érzem rajta, hogy finom, jó minőségű alapanyagokból, hozzáértéssel készült.

A heti választék

A heti választékunkat leszabályoztuk, mert fontos számunkra, hogy a kezeink közül kikerült sütemények a lehető legnagyobb élvezeti értéket adják neked és családodnak.
Süteményeink egy része minden héten rendelhető, de egy részük hétről-hétre változik.
Mindig közreadjuk a következő négy hét sütiválasztékát, így mindenki tudni fogja, hogy a kedvenc süteménye, melyik héten rendelhető.

Gyártás és tesztelés

Minden süteményünket egyforma gondossággal tervezzük meg, legyen szó egy egyszerűnek tűnő kekszről vagy egy többkomponensű összetett süteményről. A tervezést követően egy tesztidőszak veszi kezdetét, mely idő alatt megvizsgáljuk, hogy íz, állag élvezeti érték, eltarthatóság szempontjából jó úton járunk-e.

A csomagolás

Szándékunk, hogy olyan csomagolóanyagokat használjunk, melyek lebomlása a lehető legkisebb környezeti terheléssel járjanak. Ez minden hazai élelmiszergyártó számára igen nagy kihívás, hiszen az élelmiszerek esetében nagyon komoly szabályozásoknak kell megfelelniük, így természetesen nekünk is. A dobozainkban található csomagolópapírt a skóciai Vegware Ltd. innovatív csomagolóanyag gyártó cég készíti biológiailag lebomló papírból.