Rendehető sütemények


A történet VELED kezdődik!

Ajándékozd meg barátaidat rokonaidat az általunk összekészített kóstolóval! Lássuk, hogyan tudod ezt megtenni?

Ki ajándékozhat kóstoló süteményt? Minden vásárlónk, aki lead egy sütemény megrendelést a webáruházunkban és kiszállítással kéri annak eljuttatását. (Ha kizárólag csokoládét rendelsz, akkor nem jár a kóstoló!)

Mennyit kell fizetnem az ajándékozásért? Az ajándék kóstolóért nem kell fizetned neked sem és annak sem, akinek küldöd, tehát ingyenes.

Kit ajándékozhatok meg? Minden olyan személynek küldhetsz kóstolót, aki azon a településen lakik, ahová a saját megrendelésed kiszállítását kérted. Kérjük vedd figyelembe a kiszállítási területünket. FONTOS: a kiszállítási címetek nem egyezhet meg.

Mennyi ajándék kóstolót küldhetek? Megrendelésenkét maximum kettő személyt jelölhetsz meg.

Mikor kapja meg a kóstolót a kiválasztott személy? A TE megrendeléseddel együtt szállítjuk ki a kóstolót is.

Hogyan rendelhetem meg az ajándék kóstolót? Kérjük először egyeztesd le az igényt azzal a személlyel vagy személyekkel, aki(k)nek a kóstolót szánod. A megrendelésed leadásakor a 'Fizetési mód' bejelölését követően megjelenik a megrendelést összegző oldal, melyen találsz egy 'További megjegyzések' rovatot. Kérjük ide írd be annak a személy(ek)nek a nevét, címét és telefonszámát, akiknek a kóstolót szánod. A továbbiakban mi felvesszük vele a kapcsolatot.

Ajándékot adni mindig nagyobb öröm, mint kapni. Próbáld ki!


Sütemények kiszállítása minden héten pénteken 12:00 - 20:00 óra között vagy személyes átvétel minden szombaton Kemencén 9:00 - 13:00 óra között. Megrendelés leadásának határideje minden héten HÉTFŐ ÉJFÉL


SÓS ÉS ÉDES ROPOGTATNIVALÓK


ÉDESEN KRÉMESEK


CSEMEGE SÜTEMÉNYEK

Kategóriák