Egy kis csavarral!
Eredeti recept sajnos nem maradt az utókorra, de mégis tudunk pár ismérvet a süteményről: 5 rétegben felhasznált tésztalapok, vaj alapú krém, dió felhasználása a tésztában.
A 'Kém Macska' változat már a modernebb Eszterházy sütemény-kreációk közzé tartozik: tésztája mandula és dió keverékéből készült, amit tejszínhabos mousse krémmel töltöttünk meg.
És itt jön egy pici csavar: a mousse krémhez adott kurkuma, mely nem tolakodóan, de mégis kicsit pikánssá teszi ezt a variációt és a dió helyett tökmagot használtunk a teltebb íz kedvéért.
Egységár: 8 126 ft / kg
vissza az üzlethez
Átvétel módja:
Kiszállítva kérem: ha így rendelsz, akkor pénteken 12:00 - 20:00 óráig kiszállítjuk a megrendelésedet a megadott címre
Elmegyek érte: ha így rendelsz, akkor szombaton 9:00 - 13:00 óráig átveheted személyesen a megrendelésedet Kemencén (Bem utca 38.)