GYIK

Szoktatok küldeni termékmintákat?

Ehhez egy rövid kis történet!

Mikor elkezdtük kialakítani a választékunkat megbeszéltük húgommal, hogy teszt nélkül nem kezdünk el forgalmazni egyetlen süteményt sem. Mondanom sem kell, hogy a barátokkal, rokonokkal, szomszédokkal nem sokra mentünk, bár az óriási szívükkel semmi gond nem volt, - "Persze Krisztikém, nagyon finom! Mikor sütsz még ilyen finomat? Hozzál legközelebb is, ha sütsz valamit!" - de kritikai véleményeket nem lehetett belőlük kihúzni.

Gyermekem iskolájában szülőtanács tag voltam és viszonylag ismeretlenek voltak számomra a szülőtársak. "Itt a jó alkalom" - gondoltam és felkértem jó pár szülőt és ezzel családtagjaikat, hogy kóstolják meg a süteményeket és köntörfalazás nélkül írják le a véleményüket. Pár szülő a szemembe is mondta, hogy nyugodjak meg, a kritikus hang meglesz, ők az iskola igazgatóját sem szokták kímélni. Nyeltem egyet és átadtam a kóstoló csomagokat. Páran már aznap este megírták, hogy bocsássak meg, de ők nem bírtak várni másnapig és megkóstolták a sütiket. Izgatottan olvastam a véleményeket és egyre szélesebb lett az arcomon a mosoly.

A hozzáállásunk nem változott! Továbbra sem kezdünk el forgalmazni úgy terméket, hogy azt előtte ne tesztelnénk. Lehet, hogy a te megrendelésedben is ott fog lapulni egy kis dobozocska, benne egy tesztelni kívánt sütivel.